Ouă Benedict Light
Ouăle Benedict Light ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 546 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ouă Ușoare Benedict, Ouă ușoare Benedict pentru # SundaySupper, și Ouă Benedict Ouă Deviled.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Prajiti briose englezesti, apoi transferati pe doua farfurii si pastrati la cald la cuptor. Slănină brună într-o tigaie mică la foc mediu, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute în total. Puneți 1 felie pe fiecare jumătate de brioșă și reveniți la cuptor. Braconați 4 ouă (mergeți la Sunset.com pentru a căuta "ouă poșate perfecte").
Topiți untul la foc mic într-o cratiță mică. Între timp, amestecați iaurtul, oul rămas, maioneza, sucul de lămâie și sarea într-un castron mic. Bateți treptat amestecul de iaurt în unt și încălziți până se încălzește, amestecând des, aproximativ 25 de secunde (aveți grijă să nu gătiți prea mult sosul, deoarece se va coagula).
Topim brioșele cu ouă pocate, turnăm puțin sos peste ele și servim orice sos suplimentar pe lateral.
Se presară piper și pătrunjel.