Ouă Benedict cu slănină canadiană și spanac

Ouă Benedict cu slănină canadiană și spanac
Ouăle Benedict cu slănină canadiană și spanac ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 5.58 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1713 calorii, 39G de proteine, și 142g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de smântână grea, oțet, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Rețetă Clasică De Ouă De Slănină Canadiană Benedict, Bacon Canadian Și Ranch Benedict, și Bacon și ouă elvețiene canadiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți-le din cuptor și acoperiți-le pentru a se încălzi. Întoarceți căldura cuptorului până la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți jumătățile de briose englezești pe o foaie de copt și rumeniți pe ambele părți sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Scoateți pe o farfurie. Reduceți căldura cuptorului la 200 de grade F și puneți brioșele englezești în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Încălziți 2 până la 3 inci apă sărată la foc mic într-o cratiță largă sau tigaie adâncă pentru ouă; opriți focul și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, faceți hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
6
Combinați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, apa, sarea și cayenne într-un blender și amestecați până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 1 minut. Apoi, cu blenderul mergând, stropiți în untul topit într-un flux subțire. Gust pentru sare și suc de lămâie. Pentru a menține sosul cald, puneți întregul borcan de blender într-un bol cu apă caldă; puneți deoparte în timp ce terminați vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Când cartofii sunt în afara cuptorului, încălziți un număr de 2 de ulei de măsline o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Adăugați jumătate din feliile de slănină și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
9
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie. Se rumenesc restul de 4 felii și se pune pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Puneți slănina la cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Puneți tigaia la loc la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați un număr de 2 de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
13
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Se adaugă spanacul și se amestecă totul; gătiți până se încălzește, 3 până la 4 minute. Se amestecă crema și se fierbe pentru a reduce. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
15
Întoarceți apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
16
Adăugați oțetul și rotiți de câteva ori cu o lingură de bucătărie. Apoi, mai întâi crăpând fiecare ou într-o ceașcă, aruncați ușor 4 ouă în apa fierbinte și gătiți până când se fixează, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
17
Între timp, obțineți 4 farfurii de servire și puneți 2 jumătăți de brioșă pe fiecare farfurie. Puneți o bucată de slănină pe fiecare jumătate și deasupra cu o lingură de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
18
Scoateți ouăle pocate cu o lingură pliată și așezați deasupra spanacului. Faceți același lucru cu restul de 4 ouă. Puneți sosul cald hollandaise și garnisiți cu o crenguță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
19
Se servește cu cartofii prăjiți cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
20
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aruncați cartofii, uleiul și cimbrul și presărați sare. Aruncați cartofii pe o foaie de copt și prăjiți până când sunt fragede și crocante pe margini, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista