Ouă Benedict

Ouă Benedict
Ouăle Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 555 calorii, 24g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 967 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face Hollandaise: umpleți partea inferioară a unui cazan dublu cu apă. Asigurați-vă că apa nu atinge tigaia superioară. Aduceți apa la foc mic. În partea superioară a cazanului dublu, amestecați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, piperul alb, sosul Worcestershire și 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați untul topit la amestecul de gălbenuș de ou 1 sau 2 linguri la un moment dat în timp ce bateți gălbenușurile în mod constant. Dacă hollandaise începe să devină prea gros, adăugați o linguriță sau două de apă fierbinte. Continuați să bateți până când se încorporează tot untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Bateți în sare, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Puneți un capac pe tigaie pentru a menține sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului. Pentru a bracona ouă: umpleți o cratiță mare cu 3 centimetri de apă. Aduceți apa la foc mic, apoi adăugați oțet. Spargeți cu grijă ouăle în apă fierbinte și lăsați să gătească timp de 2 1/2 până la 3 minute. Gălbenușurile ar trebui să fie încă moi în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți ouăle din apă cu o lingură pliată și așezați-le pe o farfurie caldă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
În timp ce ouăle braconează, rumeniți slănina într-o tigaie medie la foc mediu-mare și prăjiți brioșele englezești pe o foaie de copt sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Întindeți brioșele prăjite cu unt înmuiat și acoperiți fiecare cu o felie de slănină, urmată de un ou fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Așezați 2 brioșe pe fiecare farfurie și stropiți cu sos hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
10
Se presară cu arpagic tocat și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista