Ouă Benedict
Ouăle Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 555 calorii, 24g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 967 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face Hollandaise: umpleți partea inferioară a unui cazan dublu cu apă. Asigurați-vă că apa nu atinge tigaia superioară. Aduceți apa la foc mic. În partea superioară a cazanului dublu, amestecați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, piperul alb, sosul Worcestershire și 1 lingură de apă.
Adăugați untul topit la amestecul de gălbenuș de ou 1 sau 2 linguri la un moment dat în timp ce bateți gălbenușurile în mod constant. Dacă hollandaise începe să devină prea gros, adăugați o linguriță sau două de apă fierbinte. Continuați să bateți până când se încorporează tot untul.
Bateți în sare, apoi scoateți-l de pe foc.
Puneți un capac pe tigaie pentru a menține sosul cald.
Preîncălziți cuptorul la setarea broilerului. Pentru a bracona ouă: umpleți o cratiță mare cu 3 centimetri de apă. Aduceți apa la foc mic, apoi adăugați oțet. Spargeți cu grijă ouăle în apă fierbinte și lăsați să gătească timp de 2 1/2 până la 3 minute. Gălbenușurile ar trebui să fie încă moi în centru.
Scoateți ouăle din apă cu o lingură pliată și așezați-le pe o farfurie caldă
În timp ce ouăle braconează, rumeniți slănina într-o tigaie medie la foc mediu-mare și prăjiți brioșele englezești pe o foaie de copt sub broiler.
Întindeți brioșele prăjite cu unt înmuiat și acoperiți fiecare cu o felie de slănină, urmată de un ou fiert.
Așezați 2 brioșe pe fiecare farfurie și stropiți cu sos hollandaise.
Se presară cu arpagic tocat și se servește imediat.