Ouă Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Benedict. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 753 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți la îndemână slănină Canadiană, piper cayenne, amestec mesclun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Umpleți o oală mare și largă la jumătate cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați oțetul și reduceți căldura până când apa din tigaie nu mai are bule.
Foarte aproape de suprafața apei, spargeți ouăle și aruncați ușor fiecare ou în apă. Gatiti ouale timp de 3 pana la 4 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din tigaie și puneți-le într-un bol cu apă rece. Rezervați ouăle în apa rece și rezervați lichidul de braconaj pentru a reîncălzi ouăle. Evident, dacă braconați ouăle cu o zi înainte, puteți reîncălzi ouăle în apă nouă!
Înveliți ușor o tigaie mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu.
Adăugați feliile de slănină canadiană și gătiți-le pe ambele părți până când sunt fierbinți, dar nu se rumenesc.
Toastează brioșele englezești.
Puneți 1 felie de slănină Canadiană pe fiecare brioșă engleză.
Încălziți lichidul de braconaj al ouălor (sau o tigaie cu apă nouă dacă ați fiert înainte) și așezați ouăle în apă timp de 1 minut sau până când ouăle sunt calde, dar nu mai gătiți. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din apa caldă, ștergeți pe o hârtie curată sau un prosop de ceai și așezați 1 ou pe fiecare brioșă engleză. Se acoperă cu sosul Hollandaise.
Aruncați mesclunul cu suc de lămâie, ulei de finisare cu grăsimi mari și sare.
Încingeți fiecare farfurie cu verdele îmbrăcat.
Sugestie De Asociere A Vinului: Prosecco
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu. În timp ce untul se topește, îndepărtați spuma care se acumulează la suprafață. Fierbeți untul timp de 15 până la 20 de minute și scoateți ușor grăsimea de unt limpede într-o cană de măsurare sau un ulcior mic cu un cioc. Asigurați-vă că lăsați solidele din lapte în fundul tigaiei. Aceasta se numește unt clarificat.
Într-o tigaie mică, combinați oțetul și boabele de piper și gătiți la foc mediu până când aproape tot oțetul s-a evaporat.
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați câteva cuburi de gheață în tigaie și lăsați-le să stea până s-au topit.
Într-un castron de metal mediu, bateți gălbenușurile de ou până devin spumoase și pufoase. Se strecoară lichidul de piper în amestecul de ouă.
Puneți apă de 1 inch într-o cratiță medie și aduceți-o la foc mic.
Așezați vasul metalic deasupra cratiței și gătiți ușor ouăle, amestecând frecvent, timp de 2 până la 3 minute.
Foarte încet începeți să adăugați untul clarificat. Începeți cu 2 până la 3 picături și continuați cu încă câteva picături după ce untul s-a încorporat.
Continuați să adăugați câteva picături de unt la un moment dat. Dacă ouăle par să se gătească prea repede, trageți vasul de pe cratiță și coborâți focul. Dacă ouăle încep să se coaguleze, aruncați imediat un cub de gheață pentru a răci ouăle. Continuați să adăugați untul puțin câte puțin până când este încorporat. Sosul trebuie să fie pufos și spumos.
Odată ce untul este combinat, adăugați sucul de lămâie și condimentați sosul cu cayenne și sare.
Serviți peste ouăle poacate.