Ouă Benedict

Ouă Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Benedict. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 753 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți la îndemână slănină Canadiană, piper cayenne, amestec mesclun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Umpleți o oală mare și largă la jumătate cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați oțetul și reduceți căldura până când apa din tigaie nu mai are bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Foarte aproape de suprafața apei, spargeți ouăle și aruncați ușor fiecare ou în apă. Gatiti ouale timp de 3 pana la 4 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din tigaie și puneți-le într-un bol cu apă rece. Rezervați ouăle în apa rece și rezervați lichidul de braconaj pentru a reîncălzi ouăle. Evident, dacă braconați ouăle cu o zi înainte, puteți reîncălzi ouăle în apă nouă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Înveliți ușor o tigaie mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați feliile de slănină canadiană și gătiți-le pe ambele părți până când sunt fierbinți, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
7
Toastează brioșele englezești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Puneți 1 felie de slănină Canadiană pe fiecare brioșă engleză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
9
Încălziți lichidul de braconaj al ouălor (sau o tigaie cu apă nouă dacă ați fiert înainte) și așezați ouăle în apă timp de 1 minut sau până când ouăle sunt calde, dar nu mai gătiți. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din apa caldă, ștergeți pe o hârtie curată sau un prosop de ceai și așezați 1 ou pe fiecare brioșă engleză. Se acoperă cu sosul Hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Aruncați mesclunul cu suc de lămâie, ulei de finisare cu grăsimi mari și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
MesclunMesclun
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Încingeți fiecare farfurie cu verdele îmbrăcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
12
Sugestie De Asociere A Vinului: Prosecco
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu. În timp ce untul se topește, îndepărtați spuma care se acumulează la suprafață. Fierbeți untul timp de 15 până la 20 de minute și scoateți ușor grăsimea de unt limpede într-o cană de măsurare sau un ulcior mic cu un cioc. Asigurați-vă că lăsați solidele din lapte în fundul tigaiei. Aceasta se numește unt clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
PolonicPolonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Într-o tigaie mică, combinați oțetul și boabele de piper și gătiți la foc mediu până când aproape tot oțetul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați câteva cuburi de gheață în tigaie și lăsați-le să stea până s-au topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Într-un castron de metal mediu, bateți gălbenușurile de ou până devin spumoase și pufoase. Se strecoară lichidul de piper în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
17
Puneți apă de 1 inch într-o cratiță medie și aduceți-o la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
18
Așezați vasul metalic deasupra cratiței și gătiți ușor ouăle, amestecând frecvent, timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
19
Foarte încet începeți să adăugați untul clarificat. Începeți cu 2 până la 3 picături și continuați cu încă câteva picături după ce untul s-a încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
20
Continuați să adăugați câteva picături de unt la un moment dat. Dacă ouăle par să se gătească prea repede, trageți vasul de pe cratiță și coborâți focul. Dacă ouăle încep să se coaguleze, aruncați imediat un cub de gheață pentru a răci ouăle. Continuați să adăugați untul puțin câte puțin până când este încorporat. Sosul trebuie să fie pufos și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
21
Odată ce untul este combinat, adăugați sucul de lămâie și condimentați sosul cu cayenne și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
22
Serviți peste ouăle poacate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista