Ouă Benedict

Ouă Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Benedict. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 753 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți la îndemână slănină Canadiană, piper cayenne, amestec mesclun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Umpleți o oală mare și largă la jumătate cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați oțetul și reduceți căldura până când apa din tigaie nu mai are bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Foarte aproape de suprafața apei, spargeți ouăle și aruncați ușor fiecare ou în apă. Gatiti ouale timp de 3 pana la 4 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din tigaie și puneți-le într-un bol cu apă rece. Rezervați ouăle în apa rece și rezervați lichidul de braconaj pentru a reîncălzi ouăle. Evident, dacă braconați ouăle cu o zi înainte, puteți reîncălzi ouăle în apă nouă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Înveliți ușor o tigaie mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați feliile de slănină canadiană și gătiți-le pe ambele părți până când sunt fierbinți, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
7
Toastează brioșele englezești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Puneți 1 felie de slănină Canadiană pe fiecare brioșă engleză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
9
Încălziți lichidul de braconaj al ouălor (sau o tigaie cu apă nouă dacă ați fiert înainte) și așezați ouăle în apă timp de 1 minut sau până când ouăle sunt calde, dar nu mai gătiți. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din apa caldă, ștergeți pe o hârtie curată sau un prosop de ceai și așezați 1 ou pe fiecare brioșă engleză. Se acoperă cu sosul Hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Aruncați mesclunul cu suc de lămâie, ulei de finisare cu grăsimi mari și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
MesclunMesclun
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Încingeți fiecare farfurie cu verdele îmbrăcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
12
Sugestie De Asociere A Vinului: Prosecco
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu. În timp ce untul se topește, îndepărtați spuma care se acumulează la suprafață. Fierbeți untul timp de 15 până la 20 de minute și scoateți ușor grăsimea de unt limpede într-o cană de măsurare sau un ulcior mic cu un cioc. Asigurați-vă că lăsați solidele din lapte în fundul tigaiei. Aceasta se numește unt clarificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
PolonicPolonic
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Într-o tigaie mică, combinați oțetul și boabele de piper și gătiți la foc mediu până când aproape tot oțetul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați câteva cuburi de gheață în tigaie și lăsați-le să stea până s-au topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Într-un castron de metal mediu, bateți gălbenușurile de ou până devin spumoase și pufoase. Se strecoară lichidul de piper în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Puneți apă de 1 inch într-o cratiță medie și aduceți-o la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
18
Așezați vasul metalic deasupra cratiței și gătiți ușor ouăle, amestecând frecvent, timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
19
Foarte încet începeți să adăugați untul clarificat. Începeți cu 2 până la 3 picături și continuați cu încă câteva picături după ce untul s-a încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20
Continuați să adăugați câteva picături de unt la un moment dat. Dacă ouăle par să se gătească prea repede, trageți vasul de pe cratiță și coborâți focul. Dacă ouăle încep să se coaguleze, aruncați imediat un cub de gheață pentru a răci ouăle. Continuați să adăugați untul puțin câte puțin până când este încorporat. Sosul trebuie să fie pufos și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
21
Odată ce untul este combinat, adăugați sucul de lămâie și condimentați sosul cu cayenne și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
22
Serviți peste ouăle poacate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista