Ouă Amestecate Tomatillo
Tomatillo omletă este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 283 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. 336 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, cățel de usturoi, niște coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Ouă amestecate , cum se fac ouă amestecate / ouă s, Cele Mai Bune Ouă Amestecate, și Totul Omletă.
Instrucțiuni
Gatiti tomatillos tocat, ceapa, usturoi, jalapeincormalo in tigaie:
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu.
Adăugați tomatillos tocat, ceapă, usturoi, ardei jalape Chile și, dacă doriți, o mică stoarcere de suc de lămâie sau lime.
Se presară cu puțină sare.
Gatiti la foc mediu spre mediu aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a inmuiat, iar tomatillos nu mai sunt de un verde aprins.
Adăugați ouăle direct în tigaie (nu este nevoie să bateți mai întâi). Rupeți gălbenușurile cu lingura de amestecare. Gatiti usor, amestecand si razuind fundul tigaiei cu o lingura de lemn. Sare și piper după gust.
Se ia de pe foc când ouăle încep să se întărească, dar sunt încă umede, aproximativ 3 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se presară coriandru proaspăt tocat pentru garnitură.