Ouă Amestecate franceze cu ulei de trufe
Rețeta omletă franceză cu ulei de trufe ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 242 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Funcționează bine ca o masă ieftină de dimineață. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de trufe, arpagic, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă Amestecate Franceze Cu Ulei De Trufe, Trufe omletă și câștigător Giveaway, și Ouă Amestecate Franceze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți ouăle și apa. Topiți 2 linguri de unt într-un vas mare din oțel inoxidabil așezat peste o oală cu apă clocotită.
Adăugați ouăle și gătiți la foc mic, amestecând ușor cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură și răzuind fundul vasului până când ouăle abia încep să se întărească, aproximativ 5 minute.
Adăugați untul rămas în ouă, câte 1 bucată și gătiți, amestecând și răzuind fundul și părțile laterale ale bolului, până când ouăle sunt groase și fierte, dar încă moi, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper; se transferă în farfurii.
Stropiți cu uleiul de trufe, presărați cu arpagic și serviți imediat cu brioșa.