Ouă Amestecate Extra-umede cu arpagic
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten, primară și vegetariană? Ouăle amestecate Extra-umede cu arpagic ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ouă Amestecate Foarte Gustoase, Ouă amestecate cu arpagic și Asiago, și Ouă Amestecate cremoase cu brânză și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți ouăle, arpagicul, sarea și piperul cu furculița sau sârmă până se amestecă bine.
În tigaia de 10 inci, încălziți laptele și untul la foc mediu doar până când untul se topește și lichidul se aburește.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie.*
Pe măsură ce amestecul se încălzește, porții de ouă vor începe să se stabilească. Împingeți ușor porțiunile gătite cu spatulă metalică pe marginea exterioară a tigaiei. Evitați să amestecați constant. Pe măsură ce mai multe seturi de ouă, împingeți-l și pe margine și stivați-l deasupra amestecului de ouă setat deja acolo. Gatiti 5 pana la 6 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede .