Ouă A La Paloma
Ouă A la Paloman este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. O porție conține 617 calorii, 31g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, suc de lime, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Paloma, Paloma, și Paloma.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o cratiță mică.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă pudra de chili, chimenul și oregano. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, 1 pana la 2 minute. Se amestecă sosul de roșii și se condimentează, după gust, cu sare și piper. Se amestecă bulionul, se aduce la fierbere, apoi se reglează focul, astfel încât sosul să fiarbă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 15 minute.
Setați raftul la aproximativ 4 inci de broiler și preîncălziți broilerul.
Gatiti chorizo-ul intr-o tigaie medie la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este parfumat, 3 pana la 4 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte
Tăiați avocado în jumătate, îndepărtați groapa și curățați jumătățile.
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în 6 felii subțiri. Aruncați împreună într-un castron mediu cu sucul de lămâie. Împărțiți chorizo între 6 caserole de servire individuale, rezistente la cuptor, despre 5 1/ 2-inci lățime cu 1 inch adâncime. Acoperiți chorizo în fiecare caserolă cu 4 felii subțiri de avocado.
Pentru a găti ouăle: pulverizați o tigaie sau o grătar cu spray-ul de gătit pentru legume și încălziți la foc mediu.
Adăugați câte ouă se potrivesc fără să atingeți și gătiți până când partea inferioară a ouălor este setată, aproximativ 1 minut. Reduceți focul la minim și gătiți până când albușurile sunt complet setate, aproximativ 3 minute.
Așezați 2 ouă deasupra avocado în fiecare caserolă. Repetați cu ouăle rămase.
Împărțiți sosul de roșii între cele 6 Caserole, topind ouăle cu un strat subțire și uniform de sos.
Presărați brânza peste sos, împărțind-o uniform. Se fierbe doar până se topește brânza, aproximativ 1 minut. Acoperiți fiecare caserolă cu o linguriță de cremă și presărați cilantro tocat peste cremă. Treceți crema rămasă separat.
Notele bucătarului: Crema Mexicana este un produs lactat ușor acid, cu o consistență care îl face perfect pentru a stropi peste preparatele finite. Este disponibil pe piețele latine și în unele supermarketuri. Dacă nu o găsiți, înlocuiți smântâna, subțiată cu apă.
Brânza Oaxaca este o brânză ușoară din statul Oaxaca din Mexic. Este disponibil pe piețele latine și în unele supermarketuri. Mozzarella din lapte integral este înlocuitorul perfect.