Oua prajite cu cartofi prajiti cu rozmarin

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., ouăle prăjite cu cartofi de rozmarin ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.9 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 2. O porție conține 340 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi noi, unt, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Saut Smog Peste Mamaliga Cu Oua Prajite, Saut verdeturi cu ulei de masline-oua prajite, și Sparanghel saut cu Chorizo, ouă prăjite și Allioli Paprikan Afumați.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în cuburi și, într-o tigaie mare, prăjiți-i în unt timp de 15 minute până devin aurii și fierți.
Sfat în frunze de rozmarin tocate, ciuperci și usturoi și prăjiți câteva minute până se înmoaie.
Condimentează după gust, apoi împinge legumele în partea laterală a tigaiei și adaugă încă 1 tbsp ulei. Spargeți ouăle și prăjiți după gust.
Serviți cartofii îngrămădiți pe două farfurii și acoperiți fiecare porție cu un ou prăjit.
Vin recomandat: Vin Spumant
Vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru ouăle Sunny Side Up. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Laurent-Perrier brut Millesime. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
![Laurent - Perrier Brut Millesime]()
Laurent - Perrier Brut Millesime
"Este somptuos și delicat, oferind note de piersică, ceară de albine și ghimbir. Ferm structurat, cu o senzație de cretă dedesubt care apare pe finisaj. Bea acum până în 2015."Wine Spectator90 puncte