Osso Buco cu ceapă balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 791 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $10.71 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, coajă de lămâie, tubetti și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Osso Buco, OSSO BUCO, și Osso Buco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ceapa, 1/2 cană de vin, zahărul, 1 linguriță de cimbru și 1/4 linguriță de piper negru într-un cuptor olandez mare. Acoperiți și gătiți la foc mediu 20 de minute sau până când ceapa este moale, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați oțet; gatiti, neacoperit, 15 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora si ceapa se caramelizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Scoateți 3/4 cană amestec de ceapă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Presărați vițelul cu 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Adăugați 1 cană de vin, 1 linguriță de cimbru, vițel, bulion, ardei roșu, roșii și usturoi la tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 15 minute, întorcând ocazional vițelul. Descoperiți și gătiți timp de 30 de minute. Se amestecă pastele și fasolea; se fierbe 15 minute sau până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se servește cu amestecul de ceapă rezervat, busuioc și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.