Osso Buco ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 404 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 182 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de rozmarin, pânză de brânză, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați rozmarinul, cimbrul, frunza de dafin și cuișoarele în pânză de brânză și fixați-le cu sfoară. Acesta va fi buchetul tău garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Frunze De Dafin
Rozmarin
Mărar Proaspăt, Smuls
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sfoară De Bucătărie
3
Pentru gambele de vițel, uscați-le cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Gambele de vițel se vor rumeni mai bine când sunt uscate. Asigurați carnea de os cu sfoara de bucătărie. Condimentați fiecare coadă cu sare și piper proaspăt măcinat. Dragați cozile în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Coadă De Vițel
Făină Pentru Toate Scopurile
Os
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Prosoape De Hârtie
4
Într-o oală mare de cuptor olandeză, încălziți uleiul vegetal până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați cozi de vițel legate în tigaia fierbinte și rumeniți toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Îndepărtați gambele rumenite și rezervați.
7
În aceeași oală, adăugați ceapa, morcovul și țelina. Condimentați cu sare în acest moment pentru a ajuta la extragerea umezelii din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se sotează până devine moale și translucid, aproximativ 8 minute.
9
Adăugați pasta de roșii și amestecați bine. Întoarceți gambele rumenite în tigaie și adăugați vinul alb și reduceți lichidul la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați buchetul garni și 2 căni de bulion de pui și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când carnea cade de pe os. Verificați la fiecare 15 minute, întorcând gambele și adăugând mai mult stoc de pui, după cum este necesar. Nivelul lichidului de gătit ar trebui să fie întotdeauna de aproximativ 3/4 până la coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Stoc De Pui
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți cu grijă gambele fierte din oală și puneți-le într-un platou decorativ de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Tăiați sfoara de bucătărie și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
13
Scoateți și aruncați buchetul garni din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Se toarnă toate sucurile și sosul din oală peste cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura