Osso Buco este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 404 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin, frunze de dafin, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 128 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați rozmarinul, cimbrul, frunza de dafin și cuișoarele în cheesecloth și fixați-le cu sfoară. Acesta va fi buchetul tău garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De Pui
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sfoară De Măcelar
3
Pentru gambele de vițel, uscați-le cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Gambele de vițel se vor rumeni mai bine atunci când sunt uscate. Asigurați carnea la os cu sfoara de bucătărie. Condimentează fiecare coadă cu sare și piper proaspăt măcinat. Dragați coapsele în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Coadă De Vițel
Lorann Bucătărie Profesională®
2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Într-un vas mare de cuptor olandez, încălziți uleiul vegetal până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Adăugați cozi de vițel legate în tigaia fierbinte și rumeniți toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Îndepărtați gambele rumenite și rezervați.
7
În aceeași oală, adăugați ceapa, morcovul și țelina. Condimentează cu sare în acest moment pentru a ajuta la extragerea umezelii din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Se sotează până la moale și translucid, aproximativ 8 minute.
9
Adăugați pasta de roșii și amestecați bine. Întoarceți gambele rumenite în tigaie și adăugați vinul alb și reduceți lichidul la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați Garni de buchet și 2 căni din bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când carnea cade de pe os. Verificați la fiecare 15 minute, întorcând gambele și adăugând mai mult stoc de pui, după cum este necesar. Nivelul lichidului de gătit ar trebui să fie întotdeauna de aproximativ 3/4 din drumul până la coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1t Pudră De Piper Alb
2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Scoateți cu grijă gambele fierte din oală și puneți-le în platou decorativ de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Tăiați firul de bucătărie și aruncați-l.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
13
Scoateți și aruncați Garni de buchet din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Se toarnă toate sucurile și sosul din oală peste coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Garnisiți cu pătrunjel tocat și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)