Osso Bucco (Gambe De Vițel) Cu Gremolata De Lămâie/Mandarină
Osso Bucco (gambe de vițel) cu Gremolata de lămâie/mandarină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 870 calorii, 90g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $13.65 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de țelină, ciorbă de pui, cozi de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Osso Bucco: Gambe De Vițel Fierte, Osso Bucco aka carne de vită fiartă, și Osso Bucco Style Carne De Vită Fiartă.
Instrucțiuni
1
Notă: shanks tăiat în 2 1/2 inch bucăți, legat cu șir în jurul circumferinței.Notă: folosesc 3 căni de roșii conservate scurse tocate, dar nu-mi amintesc că pot fi dimensionate, așa că sunt proaspete. ambele funcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa
2
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Topiți untul într-un cuptor olandez/caserolă sau folosiți o tigaie electrică pentru toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați morcovii tocați, țelina și ceapa în unt până când sunt ușor colored.In o tigaie grea încălzește 6 tbs ulei de măsline. Se condimentează vițelul și draga în făină, apoi se rumenesc pe toate părțile, inclusiv pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă în caserolă deasupra legumelor.Deglazați tigaia adăugând ceașca de vin și răzuind bucățile rumenite. Se fierbe până se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă bulion, roșii și ierburi, se fierbe și se toarnă peste vițel. Asigurați-vă că vine cu cel puțin 1/2 în sus pe partea laterală a cărnii și adăugați mai mult vin sau stoc, dacă este necesar.Acoperiți oala și coaceți la cuptor timp de 1 1/2 ore, ungând ocazional până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
7
Scoateți vițelul din caserolă și, dacă doriți, puneți carnea în cuptor încălzit până la 450 pe o farfurie până se rumenesc și glazurează. Sau pur și simplu lăsați-l deoparte și păstrați-l warm.To strecurați presa de sos printr-o sită cu ochiuri fine până când tot sucul este din nou în oală. Poate fi whizzed și în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
8
Se încălzește până la fierbere.
9
Se adaugă coaja de lămâie și mandarină, usturoiul și pătrunjelul, se fierbe până se reduce și se îngroașă, se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mandarină
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
10
Se toarnă peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Garnisiți cu câteva fâșii de coajă din ambele fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
12
Serviți cu Risotto alla milanese sau orez simplu și niște pâine crustă pentru a pune măduva și a șterge sosul.Dacă aveți resturi bucurați-vă și dacă nu există carne, ci doar sos, este minunat peste orez sau tăiței ca o cină ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper