Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Osso bucco. Pentru $19.96 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 1565 calorii, 187g de proteine, și 65g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, gambele de vițel au o bogăție diferită de orice altă bucată de carne și transformă această tocană, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Osso Bucco, Aproape Osso Bucco, și Hearty Osso Bucco.
Instrucțiuni
1
Osso bucco
2
Gambele de vițel au o bogăție diferită de orice altă bucată de carne și transformă această tocană într-o masă extraordinară.patru cozi de vițel groase de 112 inchi (4 cm) sare și piper negru proaspăt măcinatsare14 cană de făină universală 2 linguri de unt2 linguri de ulei de măsline1 ceapă mică, tocată4 căței de usturoi, tocate12 cană de carne de vită sau apă, după necesitate14 cană de pastă de roșii3 linguri de pătrunjel tocat2 file de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tunsă
Nonpareils Argintii
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Coadă De Vițel
Carne De Vită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Condimentează vițelul cu sare și piper. Dragați făina și scuturați orice exces.Topiți untul cu uleiul din caserolă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu Grosier
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați vițelul și gătiți,întorcând ocazional, aproximativ 5 minute, sau până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați ceapași usturoiul în caserolă și reduceți focul la mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 5minute sau pana se inmoaie, dar nu se coloreaza.Se amestecă bulionul și pasta de roșii, se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Întoarceți carnea în caserolă. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe timp de 112 ore sau până când vițelul estetendru. Verificați tocanita ocazional și, dacă lichidul de gătit s-a redus prea mult, adăugați mai multstoc. Lichidul de gătit finit trebuie să fie gros.Amestecați pătrunjelul, hamsiile și coaja de lămâie în caserolă. Reglați condimentul după cum este necesarși serviți imediat.Bine cu un risotto cu aromă de șofran sau orez fiert cu bob lung sau pastele tale preferate.Tocanita poate fi gătită, apoi răcită până la 2 zile. Reîncălziți ușor .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert Cu Bob Lung
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
șofran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)