Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Osso bucco. Pentru $19.96 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 1565 calorii, 187g de proteine, și 65g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, gambele de vițel au o bogăție diferită de orice altă bucată de carne și transformă această tocană, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Osso Bucco, Aproape Osso Bucco, și Hearty Osso Bucco.
Instrucțiuni
1
Osso bucco
2
Gambele de vițel au o bogăție diferită de orice altă bucată de carne și transformă această tocană într-o masă extraordinară.patru cozi de vițel groase de 112 inchi (4 cm) sare și piper negru proaspăt măcinatsare14 cană de făină universală 2 linguri de unt2 linguri de ulei de măsline1 ceapă mică, tocată4 căței de usturoi, tocate12 cană de carne de vită sau apă, după necesitate14 cană de pastă de roșii3 linguri de pătrunjel tocat2 file de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tunsă
Nonpareils Argintii
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Coadă De Vițel
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Condimentează vițelul cu sare și piper. Dragați făina și scuturați orice exces.Topiți untul cu uleiul din caserolă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Adăugați vițelul și gătiți,întorcând ocazional, aproximativ 5 minute, sau până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați ceapași usturoiul în caserolă și reduceți focul la mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 5minute sau pana se inmoaie, dar nu se coloreaza.Se amestecă bulionul și pasta de roșii, se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Întoarceți carnea în caserolă. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe timp de 112 ore sau până când vițelul estetendru. Verificați tocanita ocazional și, dacă lichidul de gătit s-a redus prea mult, adăugați mai multstoc. Lichidul de gătit finit trebuie să fie gros.Amestecați pătrunjelul, hamsiile și coaja de lămâie în caserolă. Reglați condimentul după cum este necesarși serviți imediat.Bine cu un risotto cu aromă de șofran sau orez fiert cu bob lung sau pastele tale preferate.Tocanita poate fi gătită, apoi răcită până la 2 zile. Reîncălziți ușor .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert Cu Bob Lung
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc
șofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)