Osso bucco

Osso bucco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Osso bucco. Pentru $19.96 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 1565 calorii, 187g de proteine, și 65g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, gambele de vițel au o bogăție diferită de orice altă bucată de carne și transformă această tocană, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Osso Bucco, Aproape Osso Bucco, și Hearty Osso Bucco.

Instrucțiuni

1
Osso bucco
2
Gambele de vițel au o bogăție diferită de orice altă bucată de carne și transformă această tocană într-o masă extraordinară.patru cozi de vițel groase de 112 inchi (4 cm) sare și piper negru proaspăt măcinatsare14 cană de făină universală 2 linguri de unt2 linguri de ulei de măsline1 ceapă mică, tocată4 căței de usturoi, tocate12 cană de carne de vită sau apă, după necesitate14 cană de pastă de roșii3 linguri de pătrunjel tocat2 file de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Carne De VităCarne De Vită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Condimentează vițelul cu sare și piper. Dragați făina și scuturați orice exces.Topiți untul cu uleiul din caserolă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați vițelul și gătiți,întorcând ocazional, aproximativ 5 minute, sau până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați ceapași usturoiul în caserolă și reduceți focul la mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 5minute sau pana se inmoaie, dar nu se coloreaza.Se amestecă bulionul și pasta de roșii, se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Întoarceți carnea în caserolă. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe timp de 112 ore sau până când vițelul estetendru. Verificați tocanita ocazional și, dacă lichidul de gătit s-a redus prea mult, adăugați mai multstoc. Lichidul de gătit finit trebuie să fie gros.Amestecați pătrunjelul, hamsiile și coaja de lămâie în caserolă. Reglați condimentul după cum este necesarși serviți imediat.Bine cu un risotto cu aromă de șofran sau orez fiert cu bob lung sau pastele tale preferate.Tocanita poate fi gătită, apoi răcită până la 2 zile. Reîncălziți ușor .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert Cu Bob LungOrez Fiert Cu Bob Lung
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
șofranșofran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)

Ingrediente

2fileurifileuri de hamsii în ulei, tocatefileuri de hamsii în ulei, tocate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcarne de vită sau apă, după cum este necesarcarne de vită sau apă, după cum este necesar22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie3creveți și cu veneTopiți untul cu uleiul din caserolă la foc mediu-mare. Adăugați vițelul și gătițiTopiți untul cu uleiul din caserolă la foc mediu-mare. Adăugați vițelul și gătiți3creveți și cu veneminute sau până când se înmoaie, dar nu este coloratminute sau până când se înmoaie, dar nu este colorat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1(vinete)și usturoiul la caserolă și reduceți căldura la-scăzut. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 5și usturoiul la caserolă și reduceți căldura la-scăzut. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 54cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate1coaja rasă de lămâiecoaja rasă de lămâie3creveți și cu veneAmestecați pătrunjelul, hamsiile și coaja de lămâie în caserolă. Reglați condimentul după cum este necesar și serviți imediatAmestecați pătrunjelul, hamsiile și coaja de lămâie în caserolă. Reglați condimentul după cum este necesar și serviți imediat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1miciceapa, tocataceapa, tocata5întorcându-se ocazional, aproximativ minute sau până se rumenesc peste tot. Transferați pe o farfurie. Adăugați ceapaîntorcându-se ocazional, aproximativ minute sau până se rumenesc peste tot. Transferați pe o farfurie. Adăugați ceapa3creveți și cu veneOsso buccoOsso bucco32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel tocatpătrunjel tocat3creveți și cu veneîntr-o masă extraordinarăîntr-o masă extraordinară3creveți și cu venesare și piper negru proaspăt măcinatsare și piper negru proaspăt măcinat1-2 linguri ulei de masline extravirginTocanita se fierbe, apoi se răcește până la 2 zile. Reîncălziți ușorTocanita se fierbe, apoi se răcește până la 2 zile. Reîncălziți ușor3creveți și cu veneGambele de vițel au o bogăție diferită de orice altă bucată de carne și transformă această tocanăGambele de vițel au o bogăție diferită de orice altă bucată de carne și transformă această tocană3creveți și cu venetender. Verificați tocanita ocazional și, dacă lichidul de gătit s-a redus prea mult, adăugați mai multtender. Verificați tocanita ocazional și, dacă lichidul de gătit s-a redus prea mult, adăugați mai mult3creveți și cu venestoc. Lichidul de gătit finit trebuie să fie grosstoc. Lichidul de gătit finit trebuie să fie gros591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire3creveți și cu veneSe amestecă bulionul și pasta de roșii, se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. ReturnațiSe amestecă bulionul și pasta de roșii, se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Returnați3creveți și cu venevițel la caserolă. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe timp de 11 ore de 2 ore sau până când vițelul estevițel la caserolă. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe timp de 11 ore de 2 ore sau până când vițelul este3creveți și cu veneCondimentează vițelul cu sare și piper. Dragați făina și scuturați orice excesCondimentează vițelul cu sare și piper. Dragați făina și scuturați orice exces
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista