Orzo cu spanac și ardei roșii
Orzo cu spanac și ardei roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 236 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, Parmezan, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Orzo cu ardei și spanac, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm, și Orzo-ardei umpluți.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați orzo și aduceți înapoi la fierbere. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
În timp ce orzo gătește, încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește cu 1 minut mai mult.
Scurgeți orzo și reveniți la oală.
Adăugați restul de 1 lingură. ulei la orzo și se amestecă pentru a se amesteca. Se amestecă amestecul de ceapă și ardei roșu și spanacul. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă la foc mediu-mic până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Se presară parmezan și se servește.