Orzo cu spanac și ardei roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 236 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, Parmezan, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Orzo cu ardei și spanac, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm, și Orzo-ardei umpluți.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați orzo și aduceți înapoi la fierbere. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
În timp ce orzo gătește, încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scurgeți orzo și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați restul de 1 lingură. ulei la orzo și se amestecă pentru a se amesteca. Se amestecă amestecul de ceapă și ardei roșu și spanacul. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă la foc mediu-mic până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire