Orzo cu legume la cuptor
Orzo cu legume la cuptor este un fel principal pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 586 de calorii . Pentru 3,38 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați usturoi, paste orzo, vin și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . 1093 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 99% . Acest scor este remarcabil. Supa cremoasă de pui cu orzo , supa cremoasă de dovleac cu orzo și supa grecească de creveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 230 grade Celsius (450 grade Fahrenheit).
Puneți dovleceii, dovleacul, ceapa, sparanghelul și ciupercile într-un bol mare; adăugați usturoiul, uleiul de măsline și zahărul și amestecați ușor pentru a acoperi legumele.
Întindeți legumele într-un singur strat pe o tavă de copt și presărați cu sare și piper.
Coaceți legumele până se înmoaie, 20-25 de minute.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați cuburile de supă, vinul și sosul orzo și gătiți până când este al dente, aproximativ 8-10 minute.
Scurgeți. Adăugați legumele coapte și parmezanul și serviți cald.