Orz și ciuperci cu fasole

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără lactate, lacto-ovo vegetariene și vegane în cutia ta de rețete, Orz și Ciuperci cu Fasole ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 6 porții, cu 184 de calorii , 11 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Această rețetă este apreciată de 40 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de orz, supă de legume, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Per total, această rețetă obține un scor excelent de 92% . Încercați Scoici sălbatice rumenite cu fasole Garbanzo și orz , Fasole neagră și mazăre verde cu orez și orz și Fettuccine cu fasole, broccoli și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu și adăugați ciupercile, ceapa, țelina și usturoiul.
Amestecați orzul și supa de legume în cratiță. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul. Fierbeți la foc mic timp de 45 până la 50 de minute, până când orzul este fraged.
Încorporați fasolea albă în amestecul de orz. Continuați să gătiți aproximativ 5 minute, până când fasolea se încălzește.