Orz în stil Risotto cu verdeață de primăvară

Orz în stil Risotto cu verdeață de primăvară
Orzul în stil Risotto cu verdeață de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulb de fenicul, praz, fasole lima pentru copii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Orz în stil Risotto cu verdeață de primăvară, Orez Brun Cremos În Stil Risotto Cu Verdeață De Primăvară Și Asiago, și Risotto De Orz De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Pulverizați Generos oală mare grea cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Puneți oala la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați jumătate de praz și jumătate de fenicul în oală. Saut până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă cimbru, apoi orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OrzOrz
FeniculFenicul
PrazPraz
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați 2 1/2 cani bulion și șofran. Se fierbe până când lichidul este aproape absorbit, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
BulionBulion
5
Adăugați prazul rămas, feniculul și 4 căni de bulion. Aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când orzul este fraged și amestecul este cremos, amestecând des, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
FeniculFenicul
BulionBulion
PrazPraz
6
Între timp, gătiți fasolea lima într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scurgere.
8
Adăugați fasole lima, spanac, parmezan și busuioc tocat în orz și amestecați pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Fasole LimaFasole Lima
SpanacSpanac
OrzOrz
BusuiocBusuioc
9
Transferați amestecul în 6 boluri puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se ornează cu crenguțe de busuioc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
11
Per porție: calorii, 352; grăsime totală, 5 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 4 mg.
12
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista