Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Orzul cu fructe pentru micul dejun ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 326 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, caise, orz perlat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Orz de mic dejun cu fructe și nuci, Orz de mic dejun cu aragaz lent cu fructe, și Mic dejun ananas și Pilaf de orz perlat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 1/3 cană de orz într-un blender; procesați până la măcinat grosier (aproximativ 15 până la 20 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați orzul măcinat într-o cratiță mare. Repetați procedura cu orzul rămas. Gatiti orzul la foc mediu 4 minute sau pana se prajeste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați apă, zahăr și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 25 de minute sau până când orzul este moale, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Zahăr
Apă
Sare
4
Adăugați lapte; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă stafidele, caisele și migdalele.