Orzul cu fasole Pinto, roșii și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 520 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci pre - portobello, ulei de măsline, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Aragaz lent fasole Pinto, roșii și salată de ceapă, Cel mai bun Darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune, și Fasole Pinto.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Adăugați ceapa și ciupercile; sotati 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fasole, roșii și următoarele 6 ingrediente; amestecați bine. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii
Toppinguri, Opționale
4
Serviți amestecul de roșii peste orz și presărați uniform cu cilantro și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm