Orz copt cu ciuperci Shiitake și ceapă caramelizată
Orzul copt cu ciuperci Shiitake și ceapă caramelizată durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 292 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.76 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Ou la cuptor cu șuncă, ceapă și ciuperci caramelizate și cheddar ascuțit, orz cu ciuperci shiitake, și Risotto de orz cu praz caramelizat și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa și zahărul; acoperiți și gătiți 25 de minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați ciuperci; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Adăugați orz; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Se amestecă sosul de soia, sarea, piperul și cimbru.
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie.
Se toarnă bulion peste amestecul de orz; acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când orzul este fraged.
Lăsați să stea 10 minute.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.