Orrechiette Carbonara

Orrechiette Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată din lemn de mere, parmezan plus suplimentar, praz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Orrechiette Cu" Mănâncă-Ți Legumele " Curcan Bolognese, Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre de zahăr și brânză Ricotta, și Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie, dacă este necesar.
Se adauga prazul si saut-ul la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând ocazional.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană lichid de gătit pentru paste.
Bateți ouăle și 1/2 cană parmezan într-un castron mediu pentru a amesteca; amestecați treptat în 1/4 cană lichid de gătit pentru paste.
Adăugați pastele în praz în tigaie și amestecați la foc.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se toarnă amestecul de ouă peste paste și se amestecă până când sosul este doar cremos și ouăle nu mai sunt crude, aproximativ 2 minute. (Întoarceți tigaia la foc foarte mic dacă amestecul de ouă curge; nu gătiți prea mult sau ouăle se vor coagula.)
Adăugați o parte din lichidul de gătit rămas de 1/4 cană de paste în paste, dacă este necesar, pentru a se umezi. Se amestecă slănina și pătrunjelul.
Serviți pastele, trecând separat brânza suplimentară.