Orientul Mijlociu miel Meatloaf - de la revista New York Times din 3 februarie 1991
Middle East Lamb Meatloaf-din revista New York Times din 3 februarie 1991 ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 4.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 705 calorii. Dacă aveți stafide, miel măcinat, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați New York Times Cookie-Uri Cu Ciocolată, New York Times Cookie-Uri Cu Ciocolată, și New York Times Cookie-Uri Cu Ciocolată pentru rețete similare.