Orezul spaniol al Mariei

Orezul spaniol al Mariei ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde rețetele de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană are 395 de calorii , 7 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, ceapă, apă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. Este oferit de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 62% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și California Tri-Tip, Santa Maria Style , Mexican Lettuce Wraps & Spanish Rice și Clams With Spanish Sausage .
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Căliți ceapa și usturoiul până se rumenesc. Adăugați orezul și sotați până când orezul începe să se rumenească.
Adăugați apă și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Adăugați ardeii iuți. Reduceți focul, acoperiți și gătiți până când toată apa este absorbită, aproximativ 10-15 minute.