Orezul Mexican al lui Caitlin
Rețeta orezului Mexican al lui Caitlin este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 61 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 213 calorii. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Caitlin, un Sandwich Pimiento, Chipotle Mexican Grill orez Basmati-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, și Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Combinați smântâna, ardeii iute verzi și sarea într-un castron mic.
Puneți 1/2 din orezul gătit pe fundul unui vas de copt de 1 1/2 litru.
Întindeți amestecul de smântână peste orez și presărați uniform brânza Monterey Jack deasupra.
Puneți jumătate din măsline, urmată de orezul gătit rămas și brânza Cheddar. Decorați partea superioară a caserolei cu măslinele rămase.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit, 30 până la 40 de minute.