Orez șofran cu caju și stafide
Orezul de șofran cu caju și stafide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 377 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 84 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți fire de șofran, caju, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Orez Basmati cu stafide și caju, Orez Șofran Cu Mazăre Și Caju, și Budinca de orez cu fistic, stafide și șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți orezul până când apa curge limpede.
Puneți orezul într-o cratiță medie cu apa, bățul de scorțișoară, cuișoarele, frunzele de dafin, șofranul și sarea. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți, acoperit, timp de 15 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să stea, fără a scoate capacul, timp de 10 minute. Cu o furculiță, amestecați ușor untul, cajuii și stafidele.