Orez și vinete umplute cu feta
Orezul și vinetele umplute cu feta sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 320 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, orez brun basmati, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Vinete Umplute Pentru Bebeluși, Vinete Umplute Pentru Bebeluși, și Frittatan De Orez, Dovlecei Pentru Copii Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați roșiile, vinul alb uscat, zahărul și 1/4 linguriță de sare într-un vas de copt de 13 x 9 inci; răspândiți uniform.
Scoateți pulpa din jumătățile de vinete, lăsând coji groase de 1/4 inch. Se toacă pulpa.
Presărați suprafețele interioare ale cojilor de vinete cu 1/4 linguriță de sare.
Încălziți uleiul într-un cuptor mare antiaderent la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, usturoiul și 1/2 linguriță sare; saut 3 minute. Se amestecă pulpa de vinete, busuiocul și jalapeo; acoperiți, reduceți focul și gătiți la foc mic 10 minute sau până când vinetele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă orezul, brânza și pătrunjelul.
Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de vinete în fiecare coajă de vinete, apăsând ușor; așezați cojile, tăiate cu părțile în sus, peste amestecul de roșii în vasul de copt. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 15 minute. Descoperi; coaceți încă 15 minute sau până când cojile sunt fragede. Puneți aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de roșii peste fiecare jumătate de vinete.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.