Orezul și vinetele umplute cu feta sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 320 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, orez brun basmati, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Vinete Umplute Pentru Bebeluși, Vinete Umplute Pentru Bebeluși, și Frittatan De Orez, Dovlecei Pentru Copii Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați roșiile, vinul alb uscat, zahărul și 1/4 linguriță de sare într-un vas de copt de 13 x 9 inci; răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb Sec
Pâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Scoateți pulpa din jumătățile de vinete, lăsând coji groase de 1/4 inch. Se toacă pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)
4
Presărați suprafețele interioare ale cojilor de vinete cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Încălziți uleiul într-un cuptor mare antiaderent la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați ceapa, ardeiul gras, usturoiul și 1/2 linguriță sare; saut 3 minute. Se amestecă pulpa de vinete, busuiocul și jalapeo; acoperiți, reduceți focul și gătiți la foc mic 10 minute sau până când vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se ia de pe foc; se amestecă orezul, brânza și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Goya®
8
Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de vinete în fiecare coajă de vinete, apăsând ușor; așezați cojile, tăiate cu părțile în sus, peste amestecul de roșii în vasul de copt. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 15 minute. Descoperi; coaceți încă 15 minute sau până când cojile sunt fragede. Puneți aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de roșii peste fiecare jumătate de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată