Orez și mazăre: Risi e Bisi este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 2028 calorii, 109G de proteine, și 120g de grăsime. Pentru $ 7.69 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână șalotă, mazăre, tulpini de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare sunt Risi e Bisi (orez și mazăre), Risi e Bisi, orez Italian și mazăre, și Risi e Bisi -- orez și mazăre în stil Italian.
Instrucțiuni
1
Așezați uleiul de măsline, șalota, țelina și prosciutto într-o tigaie de 12 până la 14 inci, cu adâncime, și puneți-o la foc mediu. Gatiti pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați orezul și amestecați la foc mediu timp de 2 minute, până când orezul devine aproape opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați bulionul de pui pentru a acoperi orezul și transformați căldura la mare. Pe măsură ce nivelul stocului scade sub nivelul orezului, continuați să adăugați stoc, câte 1 ladă, pentru a menține orezul acoperit. Se amestecă orezul în mod constant în timpul acestei proceduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
4
Gustă orezul după 15 minute: ar trebui să fie totuși greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați mazărea și continuați să gătiți, până când orezul este moale și cremos, dar încă "al dente". Orezul ar trebui să fie încă destul de umed, dar nu înot.
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se ia de pe foc și se amestecă untul și brânza. Reglați pentru condimente și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
9
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 6 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.