Orez și mazăre cu păstrăv
Orez și mazăre cu păstrăv este un fără gluten felul principal. O porție conține 439 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de parmezan, bulion de pui, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Păstrăv de mare, mazăre și chorizo fricass Olive, Prăjituri de pește de păstrăv afumat cu mazăre moale, și Orez Curry Cu Păstrăv Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați ceapa și cimbrul și gătiți până când ceapa este ușor înmuiată, aproximativ 2 minute. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând, până la luciu, 1 până la 2 minute.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până când este absorbit, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1 linguriță de sare și piper după gust.
Se toarnă bulionul și 1 1/2 căni de apă peste orez și se aduce la foc mic, aproximativ 4 minute. Se amestecă, apoi se acoperă și se transferă în cuptor.
Coaceți 20 de minute, amestecând la jumătatea drumului.
Între timp, gătiți mazărea în 4 căni de apă clocotită sărată până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Rezervați 1 cană apă de gătit, apoi scurgeți.
Scoateți orezul din cuptor. Se amestecă mazărea, 1 lingură de hrean, parmezanul și sare și piper după gust. Amestecați suficientă apă de gătit rezervată până când orezul este cremos. Împărțiți între boluri. Se acoperă cu păstrăvul, hreanul rămas de lingură și verdele pentru copii, dacă se dorește.
Stropiți cu ulei de măsline.
Fotografie de Antonis Achilleos