Orez și linte cu sos picant de roșii

Orez și linte cu sos picant de roșii
Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 336 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos picant de roșii cu linte și ouă coapte, Cina în seara asta: Koshary (orez, linte și paste cu sos de usturoi de roșii), și Mămăligă cu linte picantă de roșii.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa tocată în tigaie și gătiți timp de 15 minute sau până devine aurie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul; gatiti 2 minute. Se amestecă 1/2 linguriță sare, ardei și roșii; gatiti 10 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
SareSare
4
Transferați amestecul de roșii într-un robot de bucătărie; procesați 1 minut sau până se omogenizează. Păstrați cald. Ștergeți tigaia uscată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Pentru a pregăti koshari, încălziți 3 linguri de ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa feliată; gatiti 15 minute sau pana se rumeneste intens, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Scoateți ceapa cu o lingură pliată pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; pus deoparte. Întoarceți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Adăugați vermicelli; saut 2 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Pune deoparte.
9
Combinați 5 căni de apă și linte într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc; adăugați vermicelli, amestecând bine pentru a combina. Înfășurați un prosop de bucătărie curat în jurul capacului și acoperiți amestecul de linte; lăsați să stea timp de 10 minute sau până când vermicelli este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
11
Adăugați orez și 1 linguriță de sare în amestecul de linte; puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
OrezOrez
SareSare
12
Serviți imediat cu sos și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista