Orezul și fasolea cu Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 247 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați măsline, sare, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orez Și Fasole Cu Avocado, Roșii Și Brânză, Castron de orez Cilantro Lime cu Avocado și fasole, și Salată Mexicană De Orez Cu Fasole Neagră, Avocado Și Ardei Iute Roșu.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul și apa într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute. Se amestecă fasolea; gătiți 10 minute sau până se termină orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți amestecul de orez într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ingredientele rămase, aruncând ușor pentru a combina.