Orez în stil spaniol cu Chorizo și creveți

Rețeta orez în stil spaniol cu Chorizo și creveți este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 2 și costă 4,99 USD pe porție. Acest curs principal are 955 calorii, 58G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Un amestec de stoc de pui, creveți rege, mazăre mână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cod în stil spaniol în Chorizo-bulion de roșii, Stil spaniol Oxtails fiert cu Chorizo, și Cotlete de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie (cu un capac ca, veți avea nevoie mai târziu), încălziți uleiul, apoi prăjiți ceapa și ardeii până se înmoaie.
Adăugați orezul paella și amestecați pentru a acoperi uleiul.Pasul 3: într-un ulcior combinați stocul cu șofranul și amestecați pentru a combina.
Adăugați acest lucru la orez, puneți capacul și gătiți timp de 10 minute.Pasul 4: Scoateți capacul, agitați-l (poate fi necesar să adăugați o picătură de apă clocotită dacă arată puțin uscat) și amestecați mazărea și creveții.
Puneți capacul la loc și continuați să gătiți timp de 5 minute.