Orez În Stil Pilaf

Orez În Stil Pilaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul în stil Pilaf. Această rețetă servește 4. O porție conține 272 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pilaf De Orez Stil De Grădină, Orez Adobo, stil pilaf, și Pilaf De Orez În Stil Grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când sunt ușor prăjite și aurii, aproximativ 1 1/2 minute. Se amestecă apa și sarea, se aduce la fierbere, se acoperă, se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe timp de 18 minute. Apoi lăsați orezul să se odihnească de pe foc timp de 5 minutenu ridicați capacul pentru a arunca o privire sau a amesteca, sau orezul nu va găti uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Puneți orezul într-un bol mare de servire, pufați și separați boabele cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați coaja de lămâie și/sau cimbru, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista