Orez În Stil Pilaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul în stil Pilaf. Această rețetă servește 4. O porție conține 272 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pilaf De Orez Stil De Grădină, Orez Adobo, stil pilaf, și Pilaf De Orez În Stil Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când sunt ușor prăjite și aurii, aproximativ 1 1/2 minute. Se amestecă apa și sarea, se aduce la fierbere, se acoperă, se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe timp de 18 minute. Apoi lăsați orezul să se odihnească de pe foc timp de 5 minutenu ridicați capacul pentru a arunca o privire sau a amesteca, sau orezul nu va găti uniform.
Puneți orezul într-un bol mare de servire, pufați și separați boabele cu o furculiță.
Adăugați coaja de lămâie și/sau cimbru, dacă doriți, și serviți.