Orez Ușor Spaniol
Orezul spaniol ușor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți cilantro, bulion de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Orez Ușor Spaniol, Orez Ușor Spaniol, și Orez ușor spaniol (mai ușor ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o oală la foc mediu; adăugați ulei.
Se toarnă orezul în uleiul fierbinte, amestecând constant, până când orezul este auriu până la maro închis, aproximativ 5 minute.
Amestecați apa, roșiile, ceapa, coriandrul și bulionul în orez. Opriți focul și acoperiți bine cu un capac până când orezul a absorbit tot lichidul, aproximativ 20 de minute. Reglați condimentele după cum este necesar.