Orez sărat cu mazăre și caju
Orezul sărat cu mazăre și caju este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 820 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați basmati, semințe de muștar, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Orez Șofran Cu Mazăre Și Caju, Orez Cilantro de nucă de cocos cu mazăre și caju, și Curry de fasole verde cu mazăre și caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați o tigaie de 5 până la 6 litri sau un wok de 14 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ulei, Semințe de muștar și semințe de chimen.
Când semințele încep să apară, în 2 până la 3 minute, amestecați ceapa, ardeii iute, turmericul și frunzele de curry. Se amestecă des până când ceapa este moale, aproximativ 4 minute.
Reduceți căldura la minim.
Adăugați orez, mazăre, 1/2 linguriță sare și zahăr. Se amestecă până când orezul este uniform colorat în galben.
Se presară cu suc de lămâie și se amestecă bine. Acoperiți și amestecați ocazional până când orezul este fierbinte, 6 până la 10 minute.
Se adaugă sare după gust.
Transferați pe un platou.
Presărați amestecul de orez cu caju și coriandru.
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.