Orez sărat cu mazăre și caju

Orez sărat cu mazăre și caju
Orezul sărat cu mazăre și caju este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 820 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați basmati, semințe de muștar, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Orez Șofran Cu Mazăre Și Caju, Orez Cilantro de nucă de cocos cu mazăre și caju, și Curry de fasole verde cu mazăre și caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați o tigaie de 5 până la 6 litri sau un wok de 14 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ulei, Semințe de muștar și semințe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Când semințele încep să apară, în 2 până la 3 minute, amestecați ceapa, ardeii iute, turmericul și frunzele de curry. Se amestecă des până când ceapa este moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Reduceți căldura la minim.
5
Adăugați orez, mazăre, 1/2 linguriță sare și zahăr. Se amestecă până când orezul este uniform colorat în galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se presară cu suc de lămâie și se amestecă bine. Acoperiți și amestecați ocazional până când orezul este fierbinte, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Transferați pe un platou.
9
Presărați amestecul de orez cu caju și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
CajuCaju
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista