Orez sălbatic și morcovi

Orez sălbatic și morcovi
Orez sălbatic și morcovi este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, morcov, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Orez sălbatic cu morcovi și mazăre, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați morcov; gatiti 8 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă orezul, pătrunjelul, piperul și sarea; gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Variația ardeiului gras și a fenicului: pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 1/2 cană ardei gras galben tăiat cubulețe și 1/2 cană bulb de fenicul tăiat cubulețe în tigaie; gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă orezul, 1 1/2 lingurițe oregano proaspăt tocat, 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat și 1/4 linguriță sare; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ardei GalbenArdei Galben
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Servește 4 (dimensiunea de servire: aproximativ 3/4 cană) calorii 116 (0% din grăsime); grăsime 4g (sat 7g); sodiu 156MG
8
Variație de castraveți și Feta: pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Combinați orezul fiert, 1 cană de castraveți englezi tăiați cubulețe, 1 1/2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de suc proaspăt de lămâie și 2 uncii de brânză feta mărunțită într-un bol mediu; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete EnglezeștiCastravete Englezești
Orez FiertOrez Fiert
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Servește 4 (dimensiunea de servire: aproximativ 3/4 cană) calorii 149 (0% din grăsime); grăsime 3g( sat 9g); sodiu 308 mg
11
Variația roșiilor și a nucilor de pin: pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Topiți 1 1/2 linguri de unt nesărat într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați 1/4 cană nuci de pin și 8 roșii cherry sferturi la tigaie; gătiți 8 minute sau până când roșiile sunt fragede, amestecând frecvent. Se amestecă orezul, 1 lingură de busuioc proaspăt tocat, 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1/4 linguriță de sare; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Servește 4 (dimensiunea de servire: 1/2 cană) calorii 163 (0% din grăsime); grăsime 4g( sat 2G); sodiu 152MG
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista