Orez sălbatic și morcovi
Orez sălbatic și morcovi este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, morcov, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Orez sălbatic cu morcovi și mazăre, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați morcov; gatiti 8 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă orezul, pătrunjelul, piperul și sarea; gătiți 1 minut.
Variația ardeiului gras și a fenicului: pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 1/2 cană ardei gras galben tăiat cubulețe și 1/2 cană bulb de fenicul tăiat cubulețe în tigaie; gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă orezul, 1 1/2 lingurițe oregano proaspăt tocat, 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat și 1/4 linguriță sare; gatiti 1 minut.
Servește 4 (dimensiunea de servire: aproximativ 3/4 cană) calorii 116 (0% din grăsime); grăsime 4g (sat 7g); sodiu 156MG
Variație de castraveți și Feta: pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Combinați orezul fiert, 1 cană de castraveți englezi tăiați cubulețe, 1 1/2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de suc proaspăt de lămâie și 2 uncii de brânză feta mărunțită într-un bol mediu; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare.
Servește 4 (dimensiunea de servire: aproximativ 3/4 cană) calorii 149 (0% din grăsime); grăsime 3g( sat 9g); sodiu 308 mg
Variația roșiilor și a nucilor de pin: pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Topiți 1 1/2 linguri de unt nesărat într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 1/4 cană nuci de pin și 8 roșii cherry sferturi la tigaie; gătiți 8 minute sau până când roșiile sunt fragede, amestecând frecvent. Se amestecă orezul, 1 lingură de busuioc proaspăt tocat, 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat și 1/4 linguriță de sare; gatiti 1 minut.
Servește 4 (dimensiunea de servire: 1/2 cană) calorii 163 (0% din grăsime); grăsime 4g( sat 2G); sodiu 152MG