Orez sălbatic și caserolă de vită

Orez sălbatic și caserolă de vită
Orezul sălbatic și caserola de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 546 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, orez brun, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Rețete similare sunt Orez sălbatic și caserolă de vită, Caserola de orez sălbatic și șuncă, și Caserola De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, aduceți bulionul de pui la fiert și amestecați orezul sălbatic, orezul brun și frunzele de dafin. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 45 de minute, până când cea mai mare parte a bulionului a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-o tigaie, topiți untul și sotati ceapa până se înmoaie. Se amestecă carnea de vită măcinată și se gătește până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă ciupercile, castanele de apă, sosul de soia și pudra de curry și se continuă să gătească și se amestecă până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se amestecă amestecul de carne de vită în amestecul de orez și se îndepărtează frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Transferați într-un vas de copt de 9x13 inch. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista