Orez sălbatic și caserolă de vită

Orez sălbatic și caserolă de vită
Orezul sălbatic și caserola de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 546 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, orez brun, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Rețete similare sunt Orez sălbatic și caserolă de vită, Caserola de orez sălbatic și șuncă, și Caserola De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, aduceți bulionul de pui la fiert și amestecați orezul sălbatic, orezul brun și frunzele de dafin. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 45 de minute, până când cea mai mare parte a bulionului a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o tigaie, topiți untul și sotati ceapa până se înmoaie. Se amestecă carnea de vită măcinată și se gătește până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă ciupercile, castanele de apă, sosul de soia și pudra de curry și se continuă să gătească și se amestecă până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se amestecă amestecul de carne de vită în amestecul de orez și se îndepărtează frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Transferați într-un vas de copt de 9x13 inch. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista