Orezul sălbatic și caserola de vită este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 496 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de vită măcinată, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Orez Sălbatic, Caserola de orez sălbatic și șuncă, și Caserola de orez sălbatic și curcan.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Între timp, faceți amestecul de orez conform instrucțiunilor de pe ambalajcu excepția omiterii untului. Se amestecă amestecul de orez, supa, laptele și piperul în carne de vită. Lingură în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Carne De Vită
Lapte
Orez
Supă
4
Acoperiți și coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
Coaceți neacoperit cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când brânza este topită și amestecul este fierbinte.