Orez sălbatic și caserolă de curcan
Orezul sălbatic și caserola de curcan necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 295 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, unt, amestec de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Turcia și caserola de orez sălbatic, Orez sălbatic și caserolă de curcan, și Caserola De Orez Sălbatic Din Turcia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți 2 1/4 căni de apă, amestec de orez plus pachet de condimente și 1 lingură de unt la fiert într-o cratiță acoperită. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 25 de minute.
Se amestecă curcanul, crema de supă de pui, țelina, 1 cană de apă, castane de apă, ceapă și sos de soia în orez sălbatic până se amestecă bine.
Transferați amestecul de curcan într-un vas de copt de 3 litri.
Se toarnă 2 linguri de unt topit peste firimituri într-un bol, amestecând pentru a acoperi firimiturile cu unt.
Presărați firimituri de pâine cu unt peste amestecul de curcan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.