Orez Sălbatic-Risotto De Squash
Orez sălbatic-Risotto de Squash este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 275 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, dovlecei de butternut sau și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Suc De Fructe Kuri Roșii Și Risotto De Ciuperci Sălbatice, Orez sălbatic de nucă de cocos și risotto de spanac cu somon, și Prăjituri cu Risotto de salvie, ceapă și orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați orez sălbatic; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Gatiti dovleceii in apa clocotita 4 minute sau pana se inmoaie. Clătiți dovlecelul cu apă rece; se scurge.
Tăiați poblanos pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 10 minute sau până se înnegresc, întorcându-se ocazional.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și tocați poblanos. Pune deoparte.
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați orezul sălbatic gătit și orezul Arborio; gatiti 2 minute, amestecand constant. Reduceți căldura la mediu și adăugați brânza și untul, amestecând până când brânza se topește.
Adăugați squash, poblanos, cimbru, sare și piper; gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![Roșu roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale pe palat. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.]()
Roșu roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale pe palat. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.
Ruby red in appearance. The aromas are typical for the varietal: elegant, fruity, blackberry, cherry, violet, and mineral notesDry, warm, quite soft on the palate. Tasty, fresh, and slightly tannic with an intense, long finish.