Orez sălbatic-Risotto de Squash este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 275 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, dovlecei de butternut sau și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Suc De Fructe Kuri Roșii Și Risotto De Ciuperci Sălbatice, Orez sălbatic de nucă de cocos și risotto de spanac cu somon, și Prăjituri cu Risotto de salvie, ceapă și orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orez sălbatic; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
3
Gatiti dovleceii in apa clocotita 4 minute sau pana se inmoaie. Clătiți dovlecelul cu apă rece; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Tăiați poblanos pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 10 minute sau până se înnegresc, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
7
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
8
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și tocați poblanos. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați orezul sălbatic gătit și orezul Arborio; gatiti 2 minute, amestecand constant. Reduceți căldura la mediu și adăugați brânza și untul, amestecând până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic Gătit
Arborrio Rice
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
11
Adăugați squash, poblanos, cimbru, sare și piper; gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cuțit De Toaletă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
Roșu roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale pe palat. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.
Ruby red in appearance. The aromas are typical for the varietal: elegant, fruity, blackberry, cherry, violet, and mineral notesDry, warm, quite soft on the palate. Tasty, fresh, and slightly tannic with an intense, long finish.