Orez Sălbatic-Pâine De Ovăz

Orez Sălbatic-Pâine De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea sălbatică de orez-ovăz. Această rețetă servește 16. O porție conține 217 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați melasă, zahăr, lapte cald și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Orez Sălbatic, Orez sălbatic 'n' sos de pâine, și Pâine De Orez Sălbatic Cu Trei Cereale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o tigaie cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați orez sălbatic; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
3
Scurgeți dacă este necesar. Puneți orezul sălbatic deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
4
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o tigaie cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ovăzul și gătiți la foc mediu-mare timp de 2 1/2 minute sau până când este gros, amestecând constant amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OvăzOvăz
6
Turnați fulgii de ovăz într-un bol mare. Se dizolvă 1 linguriță de zahăr și drojdie în 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați orezul sălbatic gătit, amestecul de drojdie, laptele cald, 1/4 cană zahăr, melasă și sare în fulgi de ovăz; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
MelasăMelasă
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
8
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
9
Adăugați 4 1/2 căni de făină în amestecul de fulgi de ovăz; se amestecă până se amestecă. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
10
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi partea de sus. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Rulați într-un dreptunghi de 14 x 7 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Rulati dreptunghi strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
13
Așezați rola, cusătura laterală dow n, într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
14
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
16
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când pâinea este rumenită pe fund și sună goală când este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Scoateți pâinea din tigaie și răciți-o pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista