Orez sălbatic cu umplutură de rozmarin și caju

Orezul sălbatic cu umplutură de rozmarin și caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 236 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline, bulion de pui, amestec de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Tilapia cu coajă de caju cu orez sălbatic.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Călește ceapa până când este fragedă și translucidă. Se amestecă ciupercile și se sotează până se înmoaie.
Adăugați rozmarin și gătiți timp de 1 minut. Amestecați caju și gătiți timp de 1 minut.
Transferați într-o cratiță medie.
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă orezul. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când apa este absorbită.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Umpleți în cavitatea unui pui mic de prăjire.