Orez sălbatic cu umplutură de rozmarin și caju

Orez sălbatic cu umplutură de rozmarin și caju
Orezul sălbatic cu umplutură de rozmarin și caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 236 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline, bulion de pui, amestec de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Tilapia cu coajă de caju cu orez sălbatic.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Călește ceapa până când este fragedă și translucidă. Se amestecă ciupercile și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați rozmarin și gătiți timp de 1 minut. Amestecați caju și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
CajuCaju
4
Transferați într-o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă orezul. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Umpleți în cavitatea unui pui mic de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjirea PuiuluiPrăjirea Puiului
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista