Orez sălbatic cu pește afumat și mazăre
Orezul sălbatic cu pește afumat și mazăre este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, mazăre de zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre și ciuperci prăjite cu sos de pește și busuioc, Somon cu o oală cu mazăre și orez, și Mazăre de zahăr și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 litri de apă și 2 lingurițe de sare la fiert într-o oală de 5 litri.
Adăugați orez sălbatic și fierbeți, parțial acoperit, până când orezul este fraged și boabele sunt despicate, 1 până la 1 1/4 ore.
Scurgeți bine orezul într-o sită mare sau strecurătoare.
Între timp, gătiți mazărea într-o cratiță de 4 litri de apă clocotită sărată până când este crocantă, aproximativ 2 minute, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți mazărea, apoi uscați-o între prosoape de hârtie și tăiați fiecare păstăi în diagonală în jumătate.
Bateți împreună oțetul, muștarul, zahărul și restul de 3/4 linguriță de sare într-un castron, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină bine.
Combinați mazărea, somonul, ceapa verde și ouăle cu orezul cald într-un castron mare.
Stropiți cu pansament și aruncați ușor.
Se servește cald sau la temperatura camerei.