Orez sălbatic cu pește afumat și mazăre

Orez sălbatic cu pește afumat și mazăre
Orezul sălbatic cu pește afumat și mazăre este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, mazăre de zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre și ciuperci prăjite cu sos de pește și busuioc, Somon cu o oală cu mazăre și orez, și Mazăre de zahăr și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 litri de apă și 2 lingurițe de sare la fiert într-o oală de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați orez sălbatic și fierbeți, parțial acoperit, până când orezul este fraged și boabele sunt despicate, 1 până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
BoabeBoabe
OrezOrez
3
Scurgeți bine orezul într-o sită mare sau strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
4
Între timp, gătiți mazărea într-o cratiță de 4 litri de apă clocotită sărată până când este crocantă, aproximativ 2 minute, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Scurgeți mazărea, apoi uscați-o între prosoape de hârtie și tăiați fiecare păstăi în diagonală în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Bateți împreună oțetul, muștarul, zahărul și restul de 3/4 linguriță de sare într-un castron, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Bateți în mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Combinați mazărea, somonul, ceapa verde și ouăle cu orezul cald într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SomonSomon
OuăOuă
MazăreMazăre
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți cu pansament și aruncați ușor.
10
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista