Orez sălbatic cu bijuterii cu migdale

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, orezul sălbatic cu bijuterii cu migdale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție conține 472 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, bulion de legume, crenguță de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Salată de orez sălbatic cu migdale Marconan, Orez sălbatic cu Shiitakes și migdale prăjite, și Salată de pui și orez sălbatic cu migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Încălziți untul sau uleiul într-o caserolă rezistentă la flacără și gătiți ușor ceapa timp de 15 minute până când abia începe să devină aurie.
Adăugați orezul și merisoarele și amestecați de câteva ori până când sunt acoperite. Se condimentează bine și se toarnă peste stoc.
Plutiți frunzele de dafin și cimbru deasupra stocului și puneți un cerc de pergament de copt deasupra. Se acoperă cu un capac și se dă la cuptor pentru 45 de minute până când orezul este fraged. Se amestecă pătrunjelul, migdalele și coaja de portocală.
Se servește fierbinte sau se lasă să se răcească și se servește ca salată, îmbrăcată cu ulei de măsline și suc de lămâie.