Orez sălbatic cu ardei gras și fenicul

Orez sălbatic cu ardei gras și fenicul
Orezul sălbatic cu ardei gras și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 277 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, oregano, Ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Orez Basmati cu fenicul prăjit, ardei gras, dovlecei și dovlecei, Aragaz lent Pilaf de orez sălbatic cu busuioc, porumb și ardei gras, și Broccoli cu fenicul și ardei gras roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ardeiul gras și bulbul de fenicul tăiat cubulețe în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă orezul, oregano proaspăt, piper negru proaspăt măcinat și sare; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Ardei GrasArdei Gras
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista