Rețeta orez spaniol ușor este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 6. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 171 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de ardei gras, praf de chili, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Orez Spaniol Ușor, Orez spaniol ușor (mai ușor ), și Pui Ușor De Orez Spaniol Și Tortilla De Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul si ceapa in ulei in tigaie de 10 inci la foc mediu aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand orezul se rumeneste si ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă ingredientele rămase.
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tridente EntreSuelos Tempranillo. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.