Orez spaniol cu roșii și ardei

Orez spaniol cu roșii și ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul spaniol cu roșii și ardei. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, pudră de chili, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Roșii Și Ardei Umpluți Cu Orez Basmati Și Kale, Ardei Umpluți Spanioli, și Ardei Umpluți Cu Quinoa Spaniolă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția roșiilor în aragaz. Se acoperă cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 până la 3 ore sau până când orezul și legumele sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Sangre De Toro Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Tempranillo
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista