Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați să coaceți orezul spaniol consistent. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 419 calorii. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ardei jalapeno, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Orez Spaniol Consistent, Orez Spaniol Coace, și Orez Spaniol Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită, ceapa și ardeiul gras verde în tigaia fierbinte până când carnea de vită se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se amestecă amestecul de carne de vită, roșiile tăiate cubulețe cu ardei chile verzi, apă, orez, sos chile, măsline, ardei jalapeno, usturoi, sare, zahăr brun, chimen măcinat, sos Worcestershire, piper cayenne și piper negru împreună într-o oală mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Chimen Măcinat
Pachet Milk Duds
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De Porumb
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Aduceți amestecul de carne de vită-orez la foc mic, amestecând ocazional, până când aromele se amestecă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă 1 cană brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Transferați amestecul într-un vas de caserolă de 2 1/2 litru și apăsați ferm. Se acoperă cu 1 cană de brânză Cheddar rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și se fierbe, 10 până la 15 minute. Se acoperă cu cilantro tocat.