Orezul spaniol ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 150 de calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, pudră de chili, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), Orez Spaniol, și Orez Spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o cratiță mare peste mediufoc mare până la fierbinte; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; gatiti, amestecand continuu, pana se inmoaie. Se amestecă orezul și următoarele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 7 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se ia de pe foc.
4
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Se amestecă coriandru.